Project The Belpaire

Van lagere school tot een stijlvolle residentie

Fréderic Belpaire

Wilt u eigenaar worden van een luxueus appartement in hartje Antwerpen? Dat kan!

Keuze tussen 9 appartementen: 2 of 3 slaapkamers en een penthouse.

Residentie ‘The Belpaire’ bevindt zich in de bruisende wijk Het Zuid vlak aan het nieuwe park tussen de Waalse en de Vlaamse kaai.

Houdt u van het bruisende stadsleven maar vindt u de rust van een groene omgeving net zo belangrijk? Residentie ‘The Belpaire’ biedt u de kans om beiden te combineren.

Waar vroeger een lagere school stond bouwt Immco een nieuw verhaal. In het jaar 1906 werd op initiatief van Fréderic Belpaire het bekende rode bakstenen schoolgebouw opgetrokken.

Alle appartementen worden opgetrokken in een moderne stijl, met behoud van het karakter van het oude schoolgebouw. Een uniek kader voor een prachtige toekomst.

Vanuit elke unit heeft u zicht op de tuin achteraan het gebouw. Kiest u voor de loft op de bovenste verdieping dan kunt u genieten van een uitzonderlijk zicht op de Antwerpse binnenstad. Grote raampartijen zorgen voor een zee aan licht.

Er wordt bij de afwerking uiteraard bijzondere aandacht besteed aan de kleinste details. Een appartement in deze residentie betekent luxueus én comfortabel wonen.

De oplevering van het project staat gepland voor 2023.

enofstudio

Architect

In aanbesteding

Aannemer

Locatie

Projectgrond te koop?

Wij zijn op zoek naar gronden voor nieuwbouwprojecten.