Project Steendorp – Temse

Stijlvol nieuwbouwproject met 12 luxueuze appartementen.

Groene omgeving

Dit nieuwbouwproject situeert zich aan de Gelaagstraat in Steendorp, een deelgemeente van Temse in het prachtige Waasland.

Steendorp straalt rust uit en staat bekend om zijn mooie natuurgebieden. Dit uitzonderlijke nieuwbouwproject situeert zich vlak over het Gelaagpark – in de volksmond ‘de Putten’ genoemd – op 2 minuten van het centrum. Steendorp heeft een uitstekende verbinding met de E17 (Antwerpen en het havengebied) en de N16 (Sint-Niklaas, Mechelen en Brussel).

Deze stijlvolle residentie beschikt over 12 twee of drie slaapkamer appartementen, verdeeld over 3 bouwlagen. Grote troeven zijn de ondergrondse parkeergarage met kelderbergingen en fietsenstalling.

Alle appartementen worden voorzien van het nodige comfort: een stijlvolle keuken, een efficiënt ingerichte badkamer, een ruime en lichtrijke woonruimte en twee of drie slaapkamers. Elk appartement beschikt over een terras.

Bij het ontwerp van alle woonentiteiten werd ook bijzondere aandacht besteed aan de nieuwste technologieën inzake ventilatie, verwarming en thermische en akoestische isolatie.

De oplevering van het project is voorzien voor 2023.

Esa

Architect

Kaizer

Aannemer

Locatie

Projectgrond te koop?

Wij zijn op zoek naar gronden voor nieuwbouwprojecten.